Art Clay Silver - Отисок на прст

 

Отисок на прст во Art Clay Silver претставува едноставна работилница. Погодна е за почетници и за сите останати нивоа на познавање на техниките за работа со Art Clay Silver.

Инзвонредна идеја за уникатен подарок и спомен. Овековечете ги отисоците на малите прсти на Вашите деца, а нив подарете и го Вашиот засекогаш.

Тоа може да бидe: привезок за ланче, обетка, нараквица, привезок за клучеви, прстен и се што можете да замислите како посебно и занимливо.

Засекогаш забележите ги посебните моменти во животот. Прилики како: раѓање на Вашето бебе, родендени, свадби, годишници од брак, ден на заљубените...

*Tokom ove radionice ucimo:

  1. Формирање на облици
  2. Како да нанесеме отисок од прст во Art Clay Silver
  3. Додавање на имиња, датум на раѓање, лична порака
  4. Сушење и различни методи на печење
  5. Професионално завршување на проектот
  6. Патинирање

*Материјал за изработка:

- 7 gr. Art Clay Silver
- Сулфур за патинирање

*Алатите се обезбедени за користење во работилницата. Свој комплет алати, можете да нарачате после завршување на работлиницата.

*Број на кандидати: 6.
*Времетраење на работилницата: 4 часа.
Нема дополнителни трошоци.
Цена:90 €

*Работилниците можат да се одржат и во Вашиот град.

Условот е да постојат 6 кандидати и да групата сама по себе обезбеди простор за работа.

*Групата, распоредот и местото за одржување на работилницата, се одредуваат во зависност од бројот на пријавените кандидати.

*Работилницата редовно се одржува во Скопје, Београд и Ниш.

Art Clay работилницата и сертифицираните курсеви ги води: Катерина Илиева.

designed by different.com.mk
Total Pageviews: